اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 156019

تاریخ: 1400/12/18

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 156019

تاریخ: 1400/12/18

کپی نشانی خبر

۲ هزار اصله درخت در پتروشیمی لردگان کاشته شد

9852

در مراسم روز درختکاری، بیش از ۲ هزار اصله نهال در پتروشیمی لردگان کاشته شد.

به گزارش اقتتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی پتروشیمی لردگان؛ به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، با برنامه‌ریزی واحد منابع انسانی و امور HSE و مشارکت مدیریت و کارکنان رسمی و پیمانکار مجتمع بیش از اصله نهال در بوستان شرکت کاشته شد.

این برنامه سومین گام از مشارکت پتروشیمی لردگان در پویش ملی «ایران سرسبز، هر ایرانی یک درخت» بوده است.

در این پویش پتروشیمی لردگان با کاشت بیش از ده هزار بذر بلوط در بوستان شرکت و کوهستان اطراف و همچنین دو هزار اصله درخت در بوستان شرکت گام بلندی در توسعه‌ فضای سبز مجتمع برداشت و میزان فضای سبز شرکت را به بیش از ۲۱ هکتار افزایش داد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فولاد سنگان، آماده خدمت رسانی به زائران قائد شهید

شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در راستای پایبندی به آرمان‌های امام و انقلاب و باهدف تکریم زائران قائد شهید حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، آماده خدمت‌رسانی به زوار گرامی در مشهد مقدس است.

حضور پرشور کارکنان فولاد سنگان در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب و خدمت‌رسانی به عزاداران در موکب این شرکت

کارکنان شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضوری گسترده، منسجم و پرشور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی، بار دیگر ارادت، وفاداری و پایبندی خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند.

فرهنگ کار و مجاهدت در عرصه تولید

تلاش و استقامت در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای، تنها یک توصیه اخلاقی برای افراد و مجموعه‌ها نبود؛ بلکه رمز اصلی پیشرفت، موفقیت و عبور از دشواری‌ها به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که هیچ دستاورد ماندگاری بدون کار، پایداری، همت و حرکت مستمر به دست نمی‌آید و ملت‌ها زمانی به قله‌های پیشرفت می‌رسند که در مسیر هدف، دچار توقف، خستگی و ناامیدی نشوند.