اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 1555

تاریخ: 1397/12/18

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 1555

تاریخ: 1397/12/18

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

ورود تجارت نو در ارزیابی خسارت

کارشناسان بیمه تجارت‌نو، پس از وقوع زلزله در مناطق بنادرلافت، خمیر و پل شرقی استان هرمزگان از سوی مدیرعامل بیمه تجارت‌نو، قائم‌مقام و مدیر بیمه‌های اموال این شرکت به مناطق زلزله‌زده اعزام شدند تا از نزدیک بر چگونگی فرآیند ارزیابی خسارت‌های وارده به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، نظارت کنند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی بیمه تجارت‌نو، در این رابطه بنی‌اسدی قائم‌مقام مدیرعامل این شرکت گفت: پس از این اتفاق تلخ برحسب تکلیف و احساس مسوولیت دراولین فرصت تیم کارشناسان ارزیاب خسارت دراستان هرمزگان، فعالیت خود را با بازدید از تمام اماکنی که گزارش حادثه و اعلام خسارت آنها ارسال شده بود، آغاز کردند. وی یکی ازسیاست‌های بیمه تجارت‌نو را سرعت عمل در ایفای تعهدات برشمرده و اظهار کرد: ارزیابی خسارت حدود ۷۰۰ واحد مسکونی مددجویان این کمیته درکمتراز یک هفته صورت گرفت که این اقدام را می‌توان رکوردی درارزیابی خسارت با این وسعت دانست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز فرآیند تهاتر زنجیره‌ای مطالبات مراکز درمانی با اوراق گام و برات الکترونیک 

وزیر امور اقتصادی و دارایی از آغاز اجرای فرآیند تسویه زنجیره‌ای بدهی‌ها و مطالبات متقابل شرکت‌های بیمه‌ای، بانک‌ها و مراکز درمانی در قالب اوراق گام و برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: برای این فرآیند سقف ۳۰۰هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وزیر اقتصاد از پایانه مرزی سرو بازدید کرد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه سفر یک‌روزه خود به استان آذربایجان غربی، از پایانه مرزی سرو و بازارچه مرزی آن بازدید کرد و در جریان این بازدید ضمن گفت‌وگوی مستقیم با مسافران و رانندگان در جریان ظرفیت‌ها، مشکلات و مطالبات مربوط به خدمات‌رسانی، ساماندهی پایانه و توسعه زیرساخت‌های مرزی قرار گرفت.