اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 1417

تاریخ: 1397/12/09

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 1417

تاریخ: 1397/12/09

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

مدیرعامل بانک کشاورزی: همه کارکنان بانک کشاورزی بسیجی هستند

روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در بازدید از ساختمان جدید حوزه مقاومت بسیج این بانک اظهار داشت: همه کارکنان بانک کشاورزی بسیجی هستند چراکه ماهیت فعالیت های این بانک در جبهه اقتصادی و در راستای تقویت توان تولید کشور و صلابت و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

به گزارش«پایگاه خبری اقتصاد ملت» خدارحمی در جمع مدیران حوزه مقاومت بسیج شهدای بانک با بیان این مطلب تصریح کرد: بسیج در تمام شئون کشور حضور دارد و موجب اطمینان، امنیت و مقاومت کشور در برابر بداندیشی دشمنان است که بحمداله با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و حفظ روحیه بسیجی توسط ملت شریف ایران، همواره از این تنگناها با موفقیت خارج شده ایم.

وی افزود: رمز موفقیت ما برای غلبه بر مشکلات جنگ تحمیلی، تلاش در عرصه سازندگی و مقابله با دشمن مستکبر- که گاه به شیوه مقاومت و گاه از راه تعامل با دنیا میسر شده است- حفظ روحیه و تفکر بسیجی مبتنی بر ایستادگی، توکل به خداوند ، اتکای به خود، استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود، تقویت توانمندی های داخلی، پرهیز از تفرقه و تنازع، همبستگی و انسجام ملی،  وحدت داخلی و بالا بردن توان تولید کشور است که بحمداله تا کنون محقق شده است و با حرکت در این مسیر می توانیم از برهه سخت کنونی نیز با موفقیت خارج شویم.

خدارحمی در ادامه سخنان خود به تدبیر عالمانه مقام معظم رهبری در اجرای طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی از محل اعتبار صندوق توسعه ملی و تخصیص 50 درصد اعتبار به بانک کشاورزی اشاره کرد و گفت: خداوند را شاکریم که  در سال جاری علاوه بر محدود کردن پرداخت های خارج از بخش کشاورزی و صرفه جویی در هزینه ها، با پرداخت قریب به 32000 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار روستایی برای راه اندازی حدود 26 هزار طرح تولیدی در مناطق روستایی و عشایری، نقش موثری در اشتغالزایی، خودکفایی، تامین امنیت غذایی و شکوفایی اقتصادی کشور داشته ایم و کسب این موفقیت را مرهون روحیه بسیجی کارکنان بانک کشاورزی می دانیم.

وی  سلامت و دقت در کار و حفظ انضباط کاری را در شرایط کنونی رسالتی بسیجی دانست که موجب رشد مطلوب بانک در  تمام شاخص های عملکردی شده است  و ادامه این روند در بانک را برای غلبه بر مشکلات خواستار شد.

این گزارش می افزاید: مدیرعامل بانک کشاورزی در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم دستگیری از افراد کم بضاعت ، بیماران و نیازمندان به ویژه در آستانه سال جدید تاکید کرد و از فرمانده حوزه مقاومت بسیج بانک خواست تا ضمن شناسایی همکاران واجد شرایط ، برای جمع آوری کمک های همکاران خیر و رسیدگی به وضعیت نیازمندان  اهتمام ورزد.
شایان ذکر است در این بازدید، محمد صدیق #فرمانده جدید حوزه مقاومت #بسیج شهدای #بانک کشاورزی ضمن قدردانی از توجه مدیرعامل بانک به #بسیجیان، اظهار امیدواری کرد شاهد بالندگی و پویایی بسیج بانک کشاورزی به عنوان بازویی قدرتمند برای اجرای #برنامه های اقتصادی و اجتماعی این بانک باشیم.

#معصومه_صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

معرفی پنج خدمت بیمه دانا

پنج خدمت جديد در حوزه‌های بيمه درمان خانواده (انفرادی)،بيمه حوادث انفرادی، بيمه‌های مسئوليت (شهروندی خانواده، بيمه مديران مراکز بوم‌گردی، بيمه

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

وقتی عملکرد، اعتماد می‌آفریند؛ روایت بازار از گزارش شش‌ماهه پاکسان

انتشار گزارش عملکرد شش‌ ماهه شرکت پاکسان، علاوه بر ثبت یکی از درخشان‌ترین دوره‌های مالی سال‌های اخیر، با افزایش توجه فعالان بازار سرمایه به نماد «شپاکسا» همراه شد؛ رخدادی که بار دیگر نشان داد عملکرد واقعی، معتبرترین سرمایه هر بنگاه اقتصادی است.

معرفی پنج خدمت بیمه دانا

پنج خدمت جديد در حوزه‌های بيمه درمان خانواده (انفرادی)،بيمه حوادث انفرادی، بيمه‌های مسئوليت (شهروندی خانواده، بيمه مديران مراکز بوم‌گردی، بيمه ساکنان منازل مسکونی)، صدور برخط بيمه‌نامه و همچنين باشگاه نمايندگان بيمه دانا، معرفی شد.

انتشار اوراق گواهی سپرده خاص از سوی بانک رفاه کارگران تداوم دارد

با هدف حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی، اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) از سوی بانک رفاه کارگران برای شرکت‌های پالایش نفت اصفهان، کیاصنعت کاران آسیا و داروسازی کاسپین تامین، سپید مطهر انتخاب و نانو بتن امین منتشر می‌شود.