اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 1358

تاریخ: 1397/12/05

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 1358

تاریخ: 1397/12/05

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

انتقاد رئیس بانک مرکزی اروپا از برگزیت

ماریو دراگی با انتقاد از انگلیس، به دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا در خصوص اتخاذ رویکرد یکجانبه هشدار داد.

به گزارش «پایگاه خبری اقتصاد ملت» به نقل از ایسنا، ماریو دراگی گفت ترک اتحادیه اروپا و منطقه یورو منجر به برتری آن کشور بر دیگر کشورهای اروپایی نخواهد شد. دراگی با دفاع از پروژه یکپارچگی اقتصادی اروپا گفت که مؤسسات و نهادهای اروپایی آماده حمایت‌های اقتصادی و سیاسی لازم از اعضای خود هستند.

وی که در شهر بولونیا ایتالیا حضور یافته بود گفت: در جهان امروز تنها کشورهای بسیار بزرگ می‌توانند تا حدی مستقلانه عمل کنند. حتی آنها نیز نمی‌توانند کاملاً مستقل از دیگر کشورها باشند. دراگی گفت تشکیل اتحادیه‌های منطقه‌ای می‌تواند بهترین راه برای دستیابی به سطوح بالاتر رشد در کشورهای کم‌تر توسعه یافته باشد.

رئیس بانک مرکزی اروپا با بیان این‌که خروج #انگلیس از اتحادیه اروپا به ضرر #پوند و #یورو است گفت دیگر زمان سودمند بودن داشتن واحد پول ملی مخصوص به خود گذشته است. وی هم چنین به ایتالیا هشدار داد تا به دنبال اتخاذ سیاست‌های پولی مستقل از اتحادیه اروپا نباشد و خواستار ایفای نقش پررنگ‌تر بانک مرکزی این کشور در سیاستگذاری‌های دولت شد.

وی با هشدار به #دولت ایتالیا گفت که بانک مرکزی اروپا عالی‌ترین مرجع تصمیم گذاری و سیاستگذاری حوزه #پولی در اروپا است و همه کشورهای عضو منطقه یورو باید از آن تبعیت کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رونمایی کارت رفاهی «گام» بانک ملی ایران برای اعطای تسهیلات تا ۵۰۰ میلیون تومان/ تاکید سیفی بر حرکت هدفمند شبکه بانک ملی ایران در مسیر تحقق اهداف و ارتقای عملکرد

کارت رفاهی متصل به اوراق گواهی اعتبار مولد «گام» بانک ملی ایران با امکان اعطای تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بدون سود، با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک رونمایی شد.

سود خالص پست‌بانک ایران در نیمه نخست سال ۷۴ درصد افزایش یافت / رشد ۷۲ درصدی درآمد عملیاتی و عبور سپرده‌های مشتریان از ۲ هزار و ۳۸۸ هزار میلیارد ریال

پست‌بانک ایران در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، با ثبت ۶۰ هزار و 817 میلیارد ریال سود خالص، رشد ۷۴ درصدی این شاخص را نسبت به دوره مشابه سال گذشته تجربه کرد. درآمد عملیاتی بانک نیز با افزایش ۷۲ درصدی به بیش از ۱۵۲ هزار میلیارد ریال رسید.