اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 1208

تاریخ: 1397/11/06

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 1208

تاریخ: 1397/11/06

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

حذف بیمه تاکسیران‌ها از بودجه ۹۸ یک فاجعه اجتماعی است

قنادان گفت: وزارت کشور بیمه تاکسیرانان را در لایحه بودجه ۹۸ درج کرده بود، اما سازمان برنامه و بودجه آن را حذف و سپس لایحه را به مجلس ارسال کرد.

 

به گزارش«اقتصاد ملت» به نقل از ایران اکونومیست، علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران با اشاره به حذف بند بیمه تاکسیرانان کشور از لایحه بودجه سال ۹۸ اظهار کرد: خارج شدن تاکسیرانان از پوشش سازمان تأمین اجتماعی یک فاجعه اجتماعی است.

وی با بیان اینکه در ابتدا وزارت کشور بیمه تاکسیرانان را در لایحه بودجه ۹۸ درج کرده بود، اما سازمان برنامه و بودجه آن را حذف و سپس لایحه را به مجلس ارسال کرد، افزود: در حال حاضر ۱۰۰ هزار تاکسیران در تهران و ۴۰۰ هزار تاکسیران دیگر هم در سطح کشور وجود دارد که از مجلس می‌خواهم کمک کند تا این موضوع به لایحه بودجه ۹۸ بازگردد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران گفت: با حذف این بند رانندگان مجبور خواهند شد که خودشان اقدام به بیمه کنند، در این صورت باید ماهانه ۶۰۰ هزار تومان پول بیمه بدهند که این برای یک راننده امکان پذیر نیست.

قنادان با تأکید بر اینکه با این اقدام یکی از ضعیف‌ترین اقشار جامعه از پوشش بیمه خارج می‌شوند، تصریح کرد: وقتی بیمه حذف شود، تمام هزینه بیمه را باید خود رانندگان پرداخت کنند و از آنجایی که کرایه طبق مصوبه دولت بر مبنای تورم است، دیگر تاکسیرانان قادر به جبران هزینه بیمه نخواهند بود.

وی با اشاره به گفتگو‌هایی که با برخی از نمایندگان مجلس داشت، افزود: در گذشته به من گفته بودند که بیمه تاکسیرانان در لایحه بودجه ۹۸ گنجانده می‌شود، اما من چند روز پیش متوجه شدم در لایحه‌ای که دولت به مجلس ارسال کرده، این بند حذف شده است و فشار وحشتناکی بر روی دوش تاکسیرانان وارد می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران گفت: طی توافقات ما با وزارت کشور، اعلام کرده بودیم با تمهیداتی که داریم دیگر نیازی به افزایش اعتبارات برای بیمه تاکسیران‌ها نیست و با همان اعتبارات سابق می‌توان آن‌ها را بیمه کرد، اما با این اتفاقی که افتاده یک چالش جدی خواهیم داشت.

قنادان گفت: بعد از اینکه موضوع را با نمایندگان مجلس در میان گذاشتم، آن‌ها هم توجه کردند و گفتند که در جلسات کمیسیون‌ها مقرر شده بود که سهم بیمه رانندگان تاکسی در بودجه ۹۸ لحاظ شود، اما در لایحه‌ای که دولت به مجلس ارسال کرده است، این بند حذف شده و اکنون در حال پیگیری موضوع از کمیسیون تلفیق بودجه هستیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران با بیان اینکه بیمه رانندگان تاکسی ذیل ردیف‌های هدفمندی یارانه‌ها بوده است، تصریح کرد: در حال حاضر ردیف مربوطه حذف شده و این برای قشر اثرگذار و ضعیف تاکسیران سخت است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

هم‌افزایی بیمه دی و خانه سینما برای ارتقای امنیت حرفه‌ای اهالی هنر / حمایت بیمه دی از رویدادهای هفته سینما

نشست خبری گرامیداشت هفته و روز ملی سینما با اعلام حمایت بیمه دی از برنامه‌های این رویداد برگزار شد. رویدادی که در آن، مدیران ارشد خانه سینما ضمن قدردانی از همراهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی بیمه دی، بر تداوم این همکاری‌ها برای طراحی محصولات نوآورانه بیمه‌ای و تأمین آرامش خاطر و امنیت حرفه‌ای سینماگران کشور تأکید کردند.

تجدید پیمان کارکنان بیمه دی کهگیلویه و بویراحمد با شهدا/ خدمت به خانواده‌های معظم ایثارگران اولویت راهبردی است

همکاران بیمه دی استان کهگیلویه و بویراحمد و بنیاد شهید و امور ایثارگران، طی مراسمی در گلزار مطهر شهدا، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدر، بر استمرار خدمت‌رسانی مطلوب و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به‌عنوان رسالتی کلیدی تأکید کردند.

تحلیل عملکرد سه‌ماهه اول ۱۴۰۵ بیمه دی در منطقه غرب/ تمرکز بر ارتقای کیفیت و سلامت پرتفوی

نشست راهبردی و آنلاین منطقه غرب کشور با هدف واکاوی عملکرد سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ و با تمرکز بر انطباق شاخص‌های عملیاتی با استانداردهای نوین مدیریت ریسک برگزار شد. در این نشست که به صورت برخط و با حضور مدیر ریسک شرکت و مدیران شعب این منطقه همراه بود، نقشه راه توسعه پایدار و افزایش بهره‌وری برای نیمه دوم سال ترسیم شد.