اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 1177

تاریخ: 1397/10/12

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 1177

تاریخ: 1397/10/12

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

محدودیتی در زمینه صادرات کالا از کشور نداریم

وزیر صنعت، معدن و تجارت:

محدودیتی در زمینه صادرات کالا از کشور نداریم

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اولویت اول وزارت صنعت، معدن و تجارت حفظ وضع موجود تولید است و هیچ محدودیتی در زمینه صادرات کالا از کشور وجود ندارد.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اولویت اول وزارت صنعت، معدن و تجارت حفظ وضع موجود تولید است و هیچ محدودیتی در زمینه صادرات کالا از کشور وجود ندارد.

به گزارش شاتا؛ رضا رحمانی در سفر به استان سیستان و بلوچستان و در جلسه بررسی مشکلات این استان که با حضور معاون اول رییس جمهوری برگزار شد گفت: اولویت اول ما حفظ وضع موجود تولید است و بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب، این کار جهاد است و این فعالیت نیاز به ابلاغیه و بخشنامه ندارد و وظیفه واولویت اول همه مسوولین است که در راستای اجرای این اولویت تصمیمات جدی بگیرند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دولت برای حمایت از بخش تولید تصمیماتی گرفته و واردات قطعات اولیه تولید بدون ثبت سفارش انجام می‌شود، افزود: پاکستان سالانه 60 میلیارد دلار واردات دارد که سهم ایران از این بازار حدود یک میلیارد دلار است و در این زمینه باید برنامه ریزی‌های لازم انجام شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: هیچ محدودیتی در زمینه صادرات کالا از کشور نداریم و فقط یک ملاحظه داریم و آن هم صادرات و خروج مواد غذایی و کالاهای اساسی است که ارز دولتی دریافت می‌کنند.

رحمانی به موضوع ثبت سفارش اشاره کرد و گفت: از هفته گذشته ثبت سفارش کالاها به استانها تفویض شده و رضایت تجار را نیز در پی داشته و موضوع مبادلات تجاری را روان ساخته است و در صدد این هستیم که هر اختیاری که قابل تفویض باشد را با هدف تسریع در انجام امور به استان‌ها واگذار کنیم.

توسعه بخش معدن اولویت استان سیستان و بلوچستان است

وی به پتانسیل‌های معدنی استان اشاره کرد و گفت: توسعه بخش معدن در استان سیستان و بلوچستان جزو اولویت‌های ماست و فعالیت‌های اکتشافی بسیار خوبی نیز توسط شرکت‌های دولتی به ویژه در زمینه مس در حال انجام است و اگر محقق شود به دنبال ایجاد صنایع پایین دستی در زمینه مس نیز هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: امسال چند ماموریت در سطح وزارت در زمینه نوسازی صنایع، صنوف تولیدی، تامین نقدینگی و صادرات تعریف شده و در این زمینه هم اولویت استان باید مشخص شود.

وی به بازدید خود از شرکت گسترش صنایع بلوچ ایرانشهر اشاره کرد و گفت: بعد از سال 94 سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) نوسازی این مجموعه را آغاز کرد و تمامی تجهیزات خریداری شده و نصب تجهیزات باقی مانده و هدف و برنامه برای این مجموعه تکمیل روند از پنبه تا پوشاک است که هزاران شغل ایجاد می‌کند و البته وزارت جهاد کشاورزی نیز باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان به کارخانه تولید تایر خودرو در منطقه سیستان اشاره کرد و گفت: این طرح با کندی پیش می‌رود و سرعت پیشرفت کار پایین است و تسریع در عملیات در حال پیگیری است.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سعدمحمدی: کاهش حاشیه سود، زنگ خطر برای سرمایه‌گذاری در زنجیره فولاد است

اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در چهارمین سمینار تحلیلی اندیشکده فولاد و صنایع معدنی ایران با تشریح روند کاهش حاشیه سود در زنجیره معدن و فولاد؛ نسبت به افت انگیزه سرمایه‌گذاری، افزایش هزینه‌های انرژی و ضرورت اصلاح سیاست‌های اقتصادی و ارتقاء بهره‌وری هشدار داد.

مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد منصوب شد

طی مراسمی با حضور مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، سیدامیر برهانی‌نائینی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد و جمعی از مدیران؛  «نادر دائی» به عنوان مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد معرفی و فعالیت خود را در این مسئولیت آغاز کرد.