اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 11270

تاریخ: 1398/04/29

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 11270

تاریخ: 1398/04/29

کپی نشانی خبر

وصول و بررسی صورت های مالی و گزارش حسابرس، شرط برگزاری مجامع بانک ها

0022

بانک مرکزی باتوجه به عدم برگزاری مجامع برخی بانک‌ها و موسسات اعتباری، به آگاهی می‌رساند که از جمله شرایط لازم برای انجام بررسی‌های مربوط و صدور مجوز برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه، «وصول صورت‌های مالی امضا شده توسط هیئت مدیره به انضمام پیش‌نویس نهایی گزارش حسابرس مستقل» ـ حداقل یک ماه قبل از تاریخ برگزاری مجمع عمومی ـ است.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی،‌ این بانک به عنوان مقام ناظر و مرجع صدور مجوز برگزاری مجامع بانک‌ها و موسسات اعتباری، به موجب مفاد تصریح شده بخشنامه‌های ابلاغی و با ارسال نامه‌های متعدد به نظام بانکی کشور، شرایط لازم برای صدور مجوز برگزاری مجامع عادی سالیانه را اعلام کرده است.

براین اساس و باتوجه به عدم رعایت موارد فوق، به خصوص عدم ارسال گزارش‌های اشاره شده یا ارسال دیرهنگام مستندات لازم از سوی برخی بانک‌ها، عملاً امکان بررسی و صدور مجوز برگزاری مجامع عمومی این گروه از بانک‌ها فراهم نیست.

در پایان یادآور می‌شود، به استناد مفاد قانون تجارت و ضوابط و مقررات مربوط، مسئولیت تهیه صورت‌های مالی هر بانک با هیئت مدیره آن و اظهارنظر راجع به صورت‌های مالی در چارچوب استانداردهای حسابداری و حسابرسی، برعهده حسابرس مستقل آن بانک یا موسسه اعتباری است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

خزانه‌داری سکوهای آنلاین بانک صادرات ایران، راه را برای ست نمودن گواهی طلا و نقره هموار کرد

بانک صادرات ایران با دریافت مجوز بانک مرکزی، ارائه‌دهنده خدمات خزانه‌داری شمش طلا و نقره به سکوهای خرید و فروش آنلاین شد و گام تازه‌ای برای ایفای نقش در زیرساخت رسمی بازار طلای دیجیتال برداشت.

بر ضرورت اصلاح جریان نقدینگی و وصول حق بیمه تاكید كرد

نویدی، مدیرعامل بیمه پارسیان، در پنل تخصصی «چالش مطالبات و ناترازی زنجیره ارزش» در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ حضور یافت و به تشریح مهم‌ترین چالش‌های مرتبط با جریان نقدینگی، مطالبات و فرآیندهای مالی در صنعت بیمه پرداخت.

تحول دیجیتال در صنعت بیمه؛ ضرورت انکارناپذیر برای افزایش ضریب نفوذ و خدمت‌رسانی به ایثارگران

مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اینکه تحول دیجیتال در صنعت بیمه دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت راهبردی است، اعلام کرد: این شرکت با تکیه بر استراتژی هوشمندسازی و توسعه خدمات نوین دیجیتال نظیر اپلیکیشن «دی‌دار»، توانسته گام‌های بلندی در راستای تسهیل بیمه‌گری، پوشش ریسک اقتصاد دیجیتال و ارائه خدمات غیرحضوری به جامعه معزز ایثارگری بردارد.