اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 11079

تاریخ: 1398/04/29

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 11079

تاریخ: 1398/04/29

کپی نشانی خبر

امضای قرارداد ۷۴۰ میلیارد تومانی تعمیق ساخت داخل برای قطعات خودرویی

0006

نخستین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل قطعات و مجموعه های مورد نیاز برای صنایع کشور در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین المللی تهران برگزار و در آن تفاهم نامه ۷۴۰ میلیارد تومانی برای ساخت داخل قطعات خودرو امضا شد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی وزارت صمت، با امضای این تفاهم نامه ۳۵ قطعه مجموعه خودرو توسط ۳۲ قطعه ساز تولید می شود که با این قرارداد تا پایان سال از خروج ۸۵ میلیون یورو از کشور جلوگیری خواهد شد.

برگزاری ۴ میز تخصصی دیگر تا پایان امسال

بر اساس این گزارش تا پایان سال چهار میز تخصصی دیگر نیز برگزار می شود که در آن قرارداد های ساخت داخل قطعات و مجموعه های مورد نیاز برای صنایع کشور از جمله صنایع خودرویی، لوازم خانگی و دیگر صنایع، امضا می شود.

در نخستین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل علی آقا محمدی «مشاور اقتصادی رهبر معظم انقلاب» و رضا رحمانی «وزیر صنعت، معدن و تجارت»، خودروسازان و قطعه‌سازان حضور دارند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

«احیا۱» با سودآورترین نیم‌سال، راهی فرابورس می‌شود؛ از رکورد تولید تا شفافیت در بازار سرمایه

شرکت «احیا استیل فولاد بافت» در دومین نشست ویژه معرفی خود برای ورود به فرابورس، ضمن تشریح عملکرد عملیاتی و مالی، از ثبت بالاترین سود سال‌های اخیر، تولید سالانه ۱.۶ میلیون تن آهن اسفنجی و حرکت به سمت افزایش شفافیت در بازار سرمایه خبر داد؛ شرکتی که در اوج تحریم‌ها به بهره‌برداری رسید و امروز به یکی از بازیگران مهم زنجیره فولاد کشور تبدیل شده است.

تبیین استانداردهای نظارتی HSE؛ گامی برای تحقق هدف حادثه صفر

نشست تخصصی هم‌افزایی و تشریح استانداردهای نظارتی HSE با حضور امیررضازاده معاون سرمایه‌های انسانی و مسئولیت‌های اجتماعی، مدیر واحد HSE و مدیریت بهره‌برداری واحدهای گندله و کنسانتره‌سازی، با هدف ارتقاء ایمنی، بهداشت، محیط زیست و بررسی چالش‌های حوزه پیمانکاران برگزار شد.