اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 103464

تاریخ: 1399/11/29

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 103464

تاریخ: 1399/11/29

کپی نشانی خبر

هیات مدیره بیمه رازی با پیشنهاد افزایش سرمایه توسط مدیرعامل موافقت کرد

Instagram Profile Image 300x300

پیشنهاد افزایش سرمایه در هیات مدیره شرکت بیمه رازی تصویب شد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بیمه رازی، این پیشنهاد با توجه به ماده ۱۴ قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی مصوب خرداد ماه سال ۹۸ مجلس شورای اسلامی و بــه منظــور رونــق تولیـد و ایجـاد اشـتغال از طریـق اصـلاح سـاختار مالـی در راستای افزایش توانگری مالی و تعمیم انواع پوشش های بیمه در کشور توسط دکتر علی جباری مدیرعامل بیمه رازی مطرح شد که با موافقت هیات مدیره و طبق مصوبه، مقرر شد تا افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی حداقل به مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد ریال و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی های ثابت مانند زمین و ساختمان و سرمایه گذاری های بلند مدت انجام شود.

یاد آورمی شود، جزئیات افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها از جمله رقم و درصد آن پس از اتمام ارزیابی دارایی های اشاره شده توسط هیأت کارشناسان رسمی دادگستری و تهیه گزارشات توجیهی متعاقبا اعلام خواهد شد.

بدیهی است افزایش سرمایه یاد شده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تصویب آن در مجمع عمومی فوق العاده سهامداران خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.