اخبار ویژه |

سپیدار قم؛ الگوی صنعتی‌سازی مسکن در کشور

پروژه مسکونی ۲۱۲ واحدی «سپیدار قم» در جریان بازدید سرپرست معاونت فناوری و مدیریت ساخت و مشاور نوآوری و هوشمندسازی گروه سرمایه‌گذاری مسکن، به‌عنوان یکی از نمونه‌های موفق و قابل تعمیم صنعتی‌سازی بومی در صنعت ساختمان کشور معرفی شد.

رضایت صندوق اعتباری هنر از خدمات بیمه آسیا به هنرمندان در سال ۱۴۰۴

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر کشور با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از خبرنگاران و هنرمندان، عملکرد صندوق را در بیمه، مستمری و تسهیلات مالی مثبت ارزیابی کرد و از ایجاد شفافیت و دسترسی آسان به خدمات برای ارتقای امنیت شغلی فعالان فرهنگی خبر داد.

برای اولین بار به عنوان اقدامی حیاتی و بی‌سابقه رقم خورد؛ تعویض سازه استراکچر فلزی تیکنر و پارویی در فولاد هرمزگان، گامی مهم در جهت پایداری تولید

در شات‌دان سالیانه واحد احیاء به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بازه‌های زمانی برای اجرای تعمیرات اساسی، پروژه‌های بهبود و ارتقای قابلیت اطمینان تجهیزات، با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی بین واحدهای مختلف با موفقیت اجرا شد.

به آب اندازی شناور چندمنظوره سوخت‌رسان ساخت کشتی‌سازی اروندان

با سرمایه‌گذاری گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، شرکت کشتی‌سازی اروندان پس از سال‌ها رکود، «نخستین شناور چندمنظوره سوخت‌رسان» ساخت خود را، با موفقیت به آب انداخت؛ رویدادی که نمادی از بازگشت توان ساخت داخل و تقویت ناوگان ملی دریایی کشور به‌شمار می‌رود.

رشد شاخص‌های گردشگری در منطقه آزاد ارس

حسن خانلری نایب رئیس و دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد در چارچوب برنامه‌ریزی خدمات سفر نوروزی و در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر منطقه آزاد ارس با اشاره به رشد شاخص‌های گردشگری این منطقه، بر ضرورت افزایش هماهنگی بین دستگاه‌ها و تلاش مضاعف ستاد خدمات سفر در سال جاری تأکید کرد.

انجام گسترده عمليات زمستاني در ۱۸ فرودگاه کشور

همزمان با تشديد برودت هوا و بارش‌هاي زمستاني در نقاط مختلف کشور از آذر تا بهمن امسال، عمليات برف‌روبي و يخ‌زدايي در ۱۸ فرودگاه کشور به‌صورت مستمر اجرا و تاکنون ۸۳ عمليات زمستاني به ثبت رسيده است.

زیان شستا کذب محض است/ افزایش سود نسبت به سال قبل

مطلب منتشر شده در یکی از رسانه ها حاکی از برداشت اشتباه و تحلیل نادرست از صورت‌های مالی منتشر شده شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) بوده و ابهاماتی را در ذهن مخاطبان ایجاد کرده است. گزارش منتشر شده اگرچه مدعی است که بر اساس اطلاعات مندرج در صورت مالی شستا تنظیم و تدوین شده اما در واقع برداشت و تحلیل نادرست از این اطلاعات است.