اخبار ویژه |

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بانک سینا و تاپیکو در کیش

در حاشیه هفتمین نمایشگاه نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش با رویکرد حمایت از ساخت داخل در جزیره کیش، دکتر چنگیز مروج قائم‌مقام و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره، دکتر اکبر جلیلی عضو هیئت‌مدیره و جمعی از مدیران بانک سینا با مدیران شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) دیدار کردند و در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دو مجموعه به امضا رسید.

دیدار مدیران ارشد بانک سینا با مسئولان شرکت‌های پتروشیمی

در حاشیه هفتمین نمایشگاه نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش با رویکرد ساخت داخل در جزیره کیش، دکتر چنگیز مروج قائم‌مقام و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره، اکبر جلیلی عضو هیئت‌مدیره و جمعی از مدیران بانک سینا با مدیران شرکت‌های پتروشیمی خارک، پتروشیمی جم، پتروشیمی فناوران و پتروشیمی شیراز دیدار و گفت‌وگو کردند.

فولاد کاوه جنوب کیش؛ از صدرنشینی در سودسازی و لیدری بازار شمش فولادی کشور تا بهترین عملکرد در مدیریت هزینه‌های اداری و عمومی

بررسی کارنامه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در سال جاری، نشان‌دهنده موفقیت بی‌نظیر این شرکت در تمامی شاخص‌های کلیدی تولید، فروش، درآمدزایی و سودآوری است.

هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی می‌تواند پیشران تبدیل انرژی به ثروت ملی باشد

نوری دستیار رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت عبور از خام‌فروشی و حرکت به سمت تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالا در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، نقش‌آفرینی بخش خصوصی به‌ ویژه هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران را در این مسیر، راهبردی و تعیین‌کننده دانست.

با کالاپی، خریدی آسان با چند کلیک و بدون سپرده اولیه / پاسخ به نیاز مشتریان با کالاپی

«کالاپی» بانک ملی ایران با فراهم کردن امکان خرید اعتباری تنها با چند کلیک و بدون نیاز به سپرده اولیه، تجربه‌ای نوین از بانکداری دیجیتال را برای شهروندان رقم زده است؛ خدمتی هوشمند که هم پاسخگوی نیازهای روزمره مردم است و هم مسیر دسترسی به کالا و خدمات ضروری را هموارتر می‌کند.